Resepi bihun tomyam cincai

terciptanya resepi ni kerana lapaq sesgt ... 
baru abeh meeting
balik xlarat masak sbb lapaq dah
megi xmau dah mkn- plus bihun ni lg sedap kot xrasa bersalah sgt makan haha
xde makna nya ber saturated fat mcm megi tu hihi

nak singgah membeli.... rasa xberbaloi mkn kalau kena xsedap - memilih yakmat haha

1. Bihun rendam dgn air panas
2. didih air- 2cawan depend la nak kuah byk mana
3. dah mendidih masuk pes tomyam thai 2 sudu
3. masuk bebola daging sesuka hati
4. masuk cendawan segenggam
5. g solat sementara nak tgu didih lg 
6. lepas solat dah blh makan haha


Sapa kata payah jugak lepuk kepala
gila gaban senang
gula garam pon xdak masuk haha

Comments

Popular posts from this blog

Cosway revitalisor

Resepi Spaghetti Bolognese